У Польщі вибачилися за книгу без українського Криму

У Польщі вибачилися за книгу без українського Криму

Укрінформ
Польське товариство Vox Humana, яке у виданій торік книзі для дітей “Дитинство у різних країнах” карту України зобразило без Криму.

Після реакції українців і посольства України в Польщі товариство вибачилося за цю помилку і зобов’язалося її виправити, інформує варшавський кореспондент Укрінформу.

“У розділі, присвяченому Україні, була помилково розміщена карта України, на якій Крим приєднаний до Російської Федерації... Хочемо запевнити у тому, що розміщення карти України без Криму не було умисною дією, сталася надзвичайно прикра помилка також для нас, за що хочемо сердечно вибачитися перед українським народом. Усі доступні примірники будуть виправлені шляхом вклеювання наклейок із правильною картою, в якій Крим цілковито належить до України”, - йдеться в заяві товарства.

У Vox Humana наголосили про усвідомлення, що Польща, ЄС та весь демократичний світ визнають анексію Криму як неправомірний вчинок.

Дитячу книгу “Дитинство у різних країнах” товариство Vox Humana видало у рамках проекту “Перший крок до інтеграції”, яке здійснювалося з 1 квітня 2014 по 30 червня 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-