Справа Савченко: суд

Справа Савченко: суд "обідав" три години, аби було менше часу на свідків з України - адвокат

Укрінформ
У Донецькому міськсуді на засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко суд тягне час, щоб не допитувати ключових свідків захисту, які приїхали з України з ризиком для себе.

Про це повідомив у своєму Твіттері адвокат Микола Полозов.

«А тим часом, у процесі по справі Савченко не лише перерва на обід 2,5 години, а й затримка півгодини після перерви. Враховуючи, що захист привіз цінних свідків і фахівців, суд спеціально тягне час, щоб їх якомога менше допитувати», - пише Полозов.

Раніше його колега Марк Фейгін указував на особливу важливість цих свідків, які можуть «вичерпно довести алібі Савченко». Фейгін уточнив, що ці люди, які приїхали в Донецьк Ростовської області з України свідчити на захист Савченко, «зробили це, незважаючи на небезпеку, що загрожує їм у РФ».

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі обвинувачення заперечує. Насправді після захоплення в полон бойовиками, її переправили на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її тримання під вартою. За час голодування Надія дуже змарніла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-