Голова екологічної інспекції Києва погорів на хабарі

Голова екологічної інспекції Києва погорів на хабарі

Укрінформ
Військова прокуратура Центрального регіону спільно з Національною поліцією і Головним відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ затримала головного інспектора Державної екологічної інспекції в Києві після отримання хабара.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури.

"Встановлено, що чиновник у січні 2016 року вимагав та отримав від представника підприємства грошові кошти у сумі 8,1 тис. грн за не складання відповідного протоколу та не притягнення його до адміністративної відповідальності за вирубку зелених насаджень на території комерційного підприємства в Оболонському районі Києва", - наголошується в повідомленні.

Хабарник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від посади. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

"Триває проведення обшуків за місцем роботи підозрюваного та інших першочергових слідчих дій", - відзначили в прокуратурі.

Фото: vppnr.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-