Податківці ліквідували столичний

Податківці ліквідували столичний "конверт", який "відмив" 33 млн грн

Укрінформ
Працівниками податкової міліції припинено діяльність конвертаційного центру, який діяв у Києві та Київській області, і через який було "відмито" понад 33 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

«Працівниками податкової міліції Київської області в рамках розслідування кримінального провадження за ч.ч.2 ст.ст.28 і 205 (вчинення злочину за попередньою змовою, фіктивне підприємництво) Кримінального кодексу України припинено діяльність конвертаційного центру, який діяв на території м. Києва, Київської та інших областей України. Загальний обсяг незаконно проконвертованих коштів для підприємств реального сектору економіки протягом 2015 року склав понад 33 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

На підставі ухвали суду проведено обшуки за місцями розташування конвертаційного центру, в автомобілях та за місцями проживання фігурантів, під час яких вилучено 111 тис. гривень готівкою, 10 печаток, 8 ноутбуків, 6 електронних носіїв інформації, жорсткий диск, планшет, 7 мобільних телефонів, пакет з подрібненою сухою речовиною зеленого кольору та документація, що свідчить про незаконну діяльність.

Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-