У ГПУ пояснили, за що викликали слідчих у справі

У ГПУ пояснили, за що викликали слідчих у справі "діамантових прокурорів"

Укрінформ
При опитуванні прокурора у кримінальному провадженні та слідчого жодні питання, які б не стосувалися кримінального провадження, з якого стався витік службової інформації, не ставилися.

Виклик працівників прокуратури та одержання від них пояснень було здійснено в рамках службового розслідування за фактом розголошення працівником органів прокуратури у мережі Інтернет даних досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно О. Корнійця та В. Шапакіна, стверджується у заяві прес-служби Генпрокуратури

Іде службове розслідування за фактом витоку інформації, що міг статися від прокурорів та слідчих у справі О. Корнійця та В. Шапакіна. 

У заяві зауважується, що нещодавно у ЗМІ була поширена інформація про «начебто існуючий тиск на слідчих і прокурорів у кримінальному провадженні щодо О. Корнійця та В. Шапакіна. Зокрема, у коментарі посадовця зазначалось, що слідчих і прокурорів у справі викликали до управління внутрішньої безпеки та захисту працівників прокуратури ГПУ у зв’язку з проведенням службового розслідування у одній справі, а по факту начебто відбирались пояснення по іншій».

Генеральна прокуратура України це заперечує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-