На

На "грипозні канікули" відправили школярів ще трьох міст

Укрінформ
У Запорізькій області карантин оголошено в навчальних закладах Бердянська, Мелітополя, Енергодара, у Кам`янсько-Дніпровському районі та в деяких школах інших населених пунктів. Загалом від занять вимушено «відпочивають» майже 15% школярів.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької ОДА.

«За повідомленням департаменту освіти і науки облдержадміністрації,  станом на 20 січня введено тимчасові карантинні заходи і призупинено навчально-виховний процес у 74 загальноосвітніх навчальних закладах області (12,6 % від загальної кількості шкіл). Так, не працюють усі школи в містах Бердянську, Мелітополі й Енергодарі, а також у Кам'янсько-Дніпровському районі... Наразі на карантинних заходах загалом перебувать 22915 учнів (14,7% від загальної кількості)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в обласному центрі призупинено навчальні заняття у трьох закладах: класичному ліцеї та школах № 17 і 75. Крім того, у різних школах міста тимчасово не функціонують ще 29 класів. По одному загальноосвітньому закладу не проводять заняття у Веселівському, Мелітопольському і Михайлівському районах.

За інформацією Головного управління Держсанепідслужби, станом на 20.01 зафіксовано 3095 випадків захворюваності дітей на грип та ГРВІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-