Порошенко: Кожен з

Порошенко: Кожен з "кіборгів" житиме у книгах і фільмах

Укрінформ
За словами Президента України, кожен з "кіборгів" має жити у книгах і фільмах, у серцях кожного українця.

Про це Петро Порошенко наголосив під час зустрічі з сім'ями загиблих "кіборгів", повідомляє прес-служба Глави держави.

"Кожен день, кожна хвилина, кожен подвиг має назавжди залишитися не лише в серцях рідних і близьких, а в серці кожного українця", - наголосив Президент.

Він нагадав, що оборона Донецького аеропорту тривала 242 дні: "Почалася вона із захоплення російськими військами, чеченськими бойовиками будівлі аеропорту тоді ще мирного Донецька. Повна дестабілізація міста, початок окупації, і лише мужність наших воїнів, скоординовані дії українських Повітряних сил, високомобільних десантних військ дозволили перетворити Донецький аеропорт на символ української мужності, оплот українського духу".

Глава держави підкреслив, що завдяки стійкості кожного з "кіборгів" українським військовим вдалося зберегти і очистити дві третини Донбасу.

Президент також повідомив, що готується друга частина документального фільму про оборону Донецького аеропорту "Аеропорт".

"Маємо зробити все, щоб не лише в наших серцях, а й у фільмах, книгах з нами був кожен з героїв. Доки ми живі, ми будемо їх пам'ятати", - сказав Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-