До боротьби з наркозлочинністю долучаться 30 ветеранів АТО

До боротьби з наркозлочинністю долучаться 30 ветеранів АТО

Укрінформ
У Департаменті боротьби з наркозлочинністю працевлаштують 30 ветеранів АТО, які в результаті поранення частково втратили працездатність.

Про це заявив начальник Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України Ілля Ківа на брифінгу в Києві у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ось 30 хлопців, які пройшли горнило війни, отримали поранення, прийдуть в наш департамент. І я упевнений, вони будуть стрижнем цієї структури", - сказав Ківа.

За його словами, ці 30 ветеранів АТО будуть призначені на цивільні посади і займатимуться фінансовим обліком, діловодством та аналітичною роботою.

"Сьогодні стоїть завдання забезпечити воїнів АТО роботою", - наголосив Ківа і закликав усіх керівників державних і комерційних структур підтримати цю ініціативу.

За його даними, на сьогоднішній день в Україні налічується близько 500 осіб, які брали участь в АТО і втратили кінцівки. Половина з них вже пройшли реабілітацію і "готові вливатися в різні структури". Зараз у департаменті вже розглядаються особисті справи двох таких кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-