Мінінформ підтримав антикорупційну кампанію «...і я не мовчатиму!»

Мінінформ підтримав антикорупційну кампанію «...і я не мовчатиму!»

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики підтримало акцію з трансляції відеосюжетів, які  закликають українців боротися з корупцією.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики. 

«МІП направило звернення до Національної телерадіокомпанії України, обласних філій НТКУ, а також до низки провідних центральних ТРК з проханням сприяти трансляції відеороликів в рамках реалізації національної інформаційної кампанії «Вони би не мовчали!» на правах соціальної реклами», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в прес-службі міністерства, підтримка була надана на звернення громадської організації «Тransparency International Україна», яка підготувала  відеосюжети, що закликають українців боротися з корупцією.

Мета кампанії – обмежити зростання корупції в Україні шляхом реалізації всеукраїнського соціального проекту під назвою «...і я не мовчатиму!» та показати реальне ставлення українців до проблематики корупції.

Трансляція відеосюжетів розпочалася з 20 грудня 2015 року і триватиме до 31 січня 2016 року.

Крім того, МІП опублікувало на своєму офіційному веб-сайті інформаційний банер спільного проекту Укрінформу та Тransparency, за посиланням якого кожен може долучитися до викривання корупційних схем.

Нагадаємо, всеукраїнський соціальний проект «...і я не мовчатиму!» стартував 9 грудня на сайті Укрінформу і триватиме упродовж трьох місяців. У подальшому шляхом підрахунку голосів Укрінформ і Transparency International Україна зможуть зробити певні висновки та показати громадськості остаточні результати, які стосуються рівня корупції в Україні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-