Шахтарі заблокували дорогу на Польщу у трьох місцях

Шахтарі заблокували дорогу на Польщу у трьох місцях

Укрінформ
У вівторок міжнародна траса державного значення Львов-Рава-Руська була заблокована протестувальниками шахтарями в трьох місцях.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

«Шахтарі Львівщини, які вранці перекрили дорогу, чекають приїзду губернатора Олега Синютки. А тим часом шахтарі перекрили дорогу ще в двох місцях, щоб перешкодити проїзду машин через поля. А взагалі через кожних 40 хвилин гірники відкривають дорогу на 10 хвилин, пропускаючи машини з дітьми і жінками», - написав Волинець.

Трасу Львов-Жовква-Рава-Руська шахтарі перекрили в трьох місцях - в смт Куликів і в селі Смереків, що перед м. Жовква, а також в селі Воля-Висоцька, що вже за Жовквою.

Раніше Укрінформ повідомляв, що у вівторок шахтарі перекривають автодорогу Львів-Рава-Руська в районі села Смереків. Учасники акції вимагали погасити борги по заробітній платі за листопад і грудень 2015 року і хотіли звернути увагу влади України на те, що «вугільна галузь корумпована». Водночас ДАІ Львівської області звернулася до автомобілістів з проханням утриматися від поїздок  заблокованою дорогою, проте водії комерційних вантажів почали об'їжджати ділянку траси в Смереків, щоб дістатися  прикордонної з Польщею ділянки траси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-