Міноборони Канади: Військовим є чого повчитися в українських колег

Міноборони Канади: Військовим є чого повчитися в українських колег

Укрінформ
Канадська військова тренувальна місія в Україні UNIFIER дозволяє спеціалістам Збройних сил Канади почерпнути цікавий досвід у своїх українських колег.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони Канади.  

«Ця місія демонструє гнучкість Збройних сил Канади та надає військовослужбовцям прекрасну можливість перейняти оперативний досвід українських колег», - зазначили у Міноборони Канади.

У відомстві додали, що канадські спеціалісти «проводять життєво важливі тренування, що допоможуть ЗСУ у підтримці суверенітету, безпеки та стабільності в Україні». «Канадські інструктори навчають базових військових навичок, таких як способи ведення вогню, пересування та спілкування на полі бою. Водночас відбуваються заняття щодо надання медичної допомоги та поводження із саморобними вибуховими пристроями», - наголосили у Міноборони.

Окрім цього, працівники канадської військової поліції допомагають своїм українським колегам у вдосконаленні методів розслідування та правозастосування. «Підвищення безпеки польотів, курси англійської мови та вдосконалення систем логістики також є частиною цієї місії», - підсумували у військовому відомстві.

Нагадаємо, що згідно з угодою між Міністерствами оборони Канади та України, 200 канадських військовослужбовців беруть участь у тренуванні українських військових. Навчальна місія, що розпочалася влітку минулого року, триватиме до березня 2017-ого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-