Українців попередили про погану погоду до 13 січня

Українців попередили про погану погоду до 13 січня

Укрінформ
У найближчі три дні в Україні очікуються складні погодні умови: буде мокрий сніг з переходом у дощ, подекуди ожеледиця.

Про це на брифінгу щодо стану реагування на надзвичайні ситуації у період новорічних та Різдвяних свят, заявив заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Володимир Демчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми очікуємо, що з 11 по 13 січня в більшості областей України буде сильний та мокрий сніг з переходом у дощ. Температура повітря коливатиметься, від мінусової переходити в плюсову. Тому, цей діапазон температури буде викликати і дощ, і мокрий сніг», - сказав Демчук.

Він також додав, що за інформацією Укргідрометцентру 11 січня в Україні прогнозується ускладнення погодних умов практично в усіх областях. Переважно це буде обумовлено налипанням мокрого снігу з дощем, місцями ожеледиця.

У зв'язку з негодою впродовж 11-13 січня, Демчук звернувся до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, обмежити користування власним автотранспортом, не планувати поїздок на значні відстані, не вирушати у туристичні походи в гори, не виходити на кригу. Крім того, в ДСНС закликають брати запас харчів у тривалі поїздки і бажано максимально заправляти транспортний засіб пальним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-