В «Укроборонпромі» сказали, коли перейдуть на стандарти НАТО

В «Укроборонпромі» сказали, коли перейдуть на стандарти НАТО

Укрінформ
Державний концерн «Укроборонпром» до 2020 року максимально перейде на стандарти НАТО і розроблятиме новітні різновиди техніки з залученням світових партнерів.

Це передбачено програмою розвитку українського оборонно-промислового комплексу «Український щит», йдеться в повідомленні концерну.

«Сьогодні ми вже можемо задовольняти потреби української армії. Український солдат отримує сучасну техніку і зброю вітчизняного виробництва, яка не поступається імпортній», – сказав гендиректор концерну Роман Романов.

За його словами, планується також реструктуризація та об’єднання українського ОПК, вертикальна інтеграція виробництв і вихід у нові сектори, наприклад, кібербезпеку.

Розвиватиметься й експортний потенціал. «Президент поставив перед нами завдання вивести оборонно-промисловий комплекс України у п’ятірку світових лідерів, і ми впевнено прямуємо цим шляхом», – наголосив Романов.

Нагадаємо: «Укроборонпром» нарощує і коло партнерів за кордоном - нині концерн співпрацює з більш як 90 країнами світу, а з багатьма світовими компаніями-лідерами виробництва озброєнь уже має спільні проекти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-