Ретропоїзд Діда Мороза курсуватиме в Києві двічі на день

Ретропоїзд Діда Мороза курсуватиме в Києві двічі на день

Укрінформ
З 3 по 14 січня ретропоїзд Діда Мороза у Києві курсуватиме двічі на день, відправлення поїзда - з першого перону вокзалу станції Київ-Пасажирський

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Південно-Західної залізниці.

"З 3 січня по 14 січня 2016 року ретропоїзд Діда Мороза курсуватиме двічі на день. У перший рейс він відправлятиметься щоденно об 11:10 та прибуватиме на центральний вокзал у місті Київ о 12:58. У другий рейс казковий поїзд відправлятиметься о 13:48 та прибуватиме на вокзал о 15:42", - зазначається в повідомленні.

Відправлення поїзда - з першого перону вокзалу станції Київ-Пасажирський. Дітей та батьків зустрічатимуть Дід Мороз і Снігуронька, а в поїзді проходитиме розважальна новорічна програма.

Нагадаємо, по Києву поїзд Діда Мороза курсує з 19 грудня 2015 року. Поїзд рухається за допомогою справжнього паровоза. До складу ретропоїзда входять три вагони.

Дітям до 14 років - проїзд безкоштовний. Новорічний поїзд курсуватиме по Києву до 14 січня включно. Квитки можна придбати у касах Центрального залізничного вокзалу як в день відправлення, так і заздалегідь.

По закінченню поїздки, маючи на руках квиток на рейс у новорічному поїзді, дітлахи та дорослі можуть відвідати виставковий майданчик, присвячений історії рухомого складу, який розташовано на 14-й колії ст. Київ-Пасажирський.

Як повідомляв Укрінформ, скористатися новорічними ретропоїздами можуть також мешканці Харкова та Львова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-