Москва не довіряє гроші

Москва не довіряє гроші "уряду" Аксьонова - розвідка

Ексклюзив
Укрінформ
У результаті неефективного управління з боку окупаційної адміністрації в Криму склалася критична ситуація, що викликає невдоволення керівництва РФ.

Про це Укрінформу повідомили в ексклюзивному коментарі в Головному управлінні розвідки МОУ.

"Зважаючи на недовіру до "уряду" півострова, фінансування енергетичних та інфраструктурних проектів здійснюється безпосередньо з федерального бюджету РФ в обхід кримських фінансових установ", - зазначили в розвідці.

Зокрема, така ситуація спричинила проблеми з медикаментами на півострові.

"Відмічається зростання дефіциту медикаментів на півострові. Критична ситуація склалася з наявністю інсуліну для хворих на цукровий діабет", - заявили в ГУР.

Характеризуючи ситуацію в Криму, в ГУР вказали на те, що окупаційна адміністрація "дохазяйнувалася" і в агропромисловому комплексі, де поглиблюються проблеми.

"На теперішній час більшість приватних сільськогосподарських підприємств не змогли реалізувати зібраний у цьому році врожай та, як наслідок, отримати кошти для проведення посівної кампанії у 2016 році. Окупаційна влада півострова не надає підтримки фермерам, аргументуючи такі дії відсутністю коштів для кредитування сільського господарства в наступному році", - наголосили в коментарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-