Місія ОБСЄ підтвердила, що потрапила під обстріл

Місія ОБСЄ підтвердила, що потрапила під обстріл

Укрінформ
У СММ ОБСЄ підтвердили, що їхні автомобілі потрапили сьогодні під обстріл у районі Комінтернового.

Про це йдеться на офіційній сторінці місії у Фейсбуці

"Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні підтверджує, що сьогодні, 27 грудня 2015 року, об 11:20 у районі Комінтернового стався інцидент із застосуванням стрілецької зброї. Ніхто із співробітників СММ не постраждав, машини ОБСЄ не отримали пошкоджень. Команда СММ була змушена покинути район відразу після інциденту і повернулася на базу в контрольований "ДНР" Донецьк", - йдеться у повідомленні.

У місії пообіцяли надати більш детальну інформацію пізніше.

Нагадаємо, Міністерство оборони України попереджало, що бойовики готують провокацію, щоб дискредитувати ЗСУ, - намагалися направити патруль СММ ОБСЄ в засідку, де переодягнуті у форму ЗСУ терористи планували обстріляти і знищити представників місії.

Як повідомляв Укрінформ, заступник командуючого корпусом "Міноборони ДНР" Едуард Басурін повідомив сьогодні, що потрапив під снайперський вогонь у Комінтерновому разом із представниками місії ОБСЄ та Спільного центру контролю і координації припинення вогню на Донбасі.

У свою чергу прес-центр АТО повідомив, що сьогодні станом на 15:00 у районі проведення АТО українська сторона взагалі не здійснила жодного пострілу, незважаючи на 14 провокаційних обстрілів зі стрілецької зброї і гранатометів з боку бойовиків.

Нагадаємо, 22 грудня бойовики зайняли Комінтернове, що знаходилося в "сірій" зоні. Потім вони покинули населений пункт і вивели з селища важке озброєння. Але 25 грудня до Комінтернового знову повернулися проросійські незаконні збройні формування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-