У Києві взяли іноземців, які стріляли в кафе

У Києві взяли іноземців, які стріляли в кафе

Відео
Укрінформ
У Києві поліцейські затримали двох іноземців, які вчинили стрілянину в кафе.

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції України в м.Києві.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення та місце їхнього перебування. 28-річного та 29-річного іноземців затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У одного із них вилучили пістолет із набоями і направили на експертне дослідження», - йдеться у повідомленні.

Наприкінці жовтня у кафе, розташованому у центральній частині міста, між відвідувачами спалахнув конфлікт. Згодом зав’язалася бійка й один із чоловіків зробив кілька пострілів зі зброї. У результаті поранень зазнали чоловік і жінка, їх госпіталізували. Згодом до лікарні із травмою голови звернувся ще один чоловік, який перебував у тому ж закладі громадського харчування.

«За словами свідків, серед учасників конфлікту були чоловіки кавказької зовнішності. Експерти встановили, що правопорушник стріляв із вогнепальної зброї – незареєстрованого пістолета ТТ», - уточнили в поліції.

Слідчий відділ управління поліції Печерського району Києва відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, фігуранти перевіряються на причетність до вчинення кримінальних правопорушень на території столиці. Молодикам загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото: прес-служба МВС

Відео: прес-служба МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-