МОУ виконало урядову програму на 86%. Решту обіцяє до кінця року

МОУ виконало урядову програму на 86%. Решту обіцяє до кінця року

Укрінформ
Міністерство оборони досягло високих результатів за підсумками виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, виконавши понад 86% заходів.

Про це заявив на брифінгу у Києві речник МОУ Олексій Чорнобай, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні оборонним відомством виконано понад 86% заходів Програми, решта будуть завершені до кінця року", - сказав він.

Речник нагадав, що до складової Міноборони у Програмі діяльності уряду входить опрацювання ключових документів у сфері оборони, відновлення військової інфраструктури ВМС та на сході України, розробка та ухвалення нормативно-правових актів щодо покращення стану військового обліку, оптимізація мережі військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів.

Програма також передбачає участь військових частин і підрозділів ЗСУ у багатонаціональних навчаннях, створення дієвого кадрового резерву для комплектування керівних посад військовослужбовців, забезпечення пріоритетності для учасників АТО, запровадження нової системи логістичного забезпечення ЗСУ відповідно до стандартів НАТО, а також організація підготовки військових фахівців у навчальних центрах.

Крім того, на даний час у Міноборони сформовано кадровий резерв для заміщення посад керівного складу чисельністю понад 1700 військовослужбовців-учасників АТО, додав Чорнобай.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-