Вибух на парковці в Бучі: підривника арештували

Вибух на парковці в Бучі: підривника арештували

Укрінформ
Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловікові, який у неділю підірвав гранату на парковці у Бучі, поранивши восьмеро людей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«Суд, підтримавши позицію прокуратури обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловікові, який у неділю підірвав гранату на парковці у Бучі, поранивши восьмеро людей. Серед постраждалих від вибуху гранати було шестеро дітей. Люди отримали різного ступеню тілесні ушкодження. Крім того, пошкоджено автомобілі, які знаходилися на території паркувального майданчика», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку помешкання зловмисника, правоохоронцями виявлено та вилучено три пристрої, схожі на гранати, які відправлені для проведення експертного дослідження.

Його дії кваліфіковано за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у місті Буча Київської області у неділю чоловік підірвав гранату поруч з компанією молодих людей біля одного з супермаркетів.

У результаті вибуху гранати постраждало восьмеро осіб, серед них шестеро дітей, троє з яких доправлено до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-