Британські інструктори тренуватимуть українських десантників

Британські інструктори тренуватимуть українських десантників

Укрінформ
Делегація Збройних сил Великої Британії відвідала навчальний центр Високомобільних десантних військ ЗСУ на Житомирщині.

Це було зроблено з метою огляду навчальних місць та ознайомлення з можливостями Центру для проведення поглибленого практичного піхотного курсу для військовослужбовців-інструкторів навчального центру ВДВ, повідомили у прес-службі Міноборони.

"Інструктори Збройних сил Великої Британії проведуть навчальний курс для українських колег для вдосконалення вмінь і навичок особового складу навчального центру ВДВ, їх подальшого зростання як експертів у своїх фахових напрямках, двостороннього обміну досвідом та поглиблення  взаємозв'язків між двома державами", - йдеться у повідомленні.

Начальник центру підполковник Святослав Щербина подякував іноземним колегам за підтримку щодо розвитку навчальних інструкторських програм, які сприяють підвищенню обороноздатності України у тактичному та стратегічному напрямках. Крім того, була відзначена позитивна динаміка двосторонньої співпраці та обговорені перспективи подальшої кооперації у 2016 році.

Зі свого боку, представники британського штабу групи "Розбудова партнерства - Україна", відзначили високий рівень професіоналізму українських колег та результативність спільної роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-