Укрзалізниця обіцяє не підвищувати ціни на квитки

Укрзалізниця обіцяє не підвищувати ціни на квитки

Укрінформ
В Укрзалізниці стверджують, що не збільшуватимуть для громадян вартість проїзду пасажирськими поїздами внутрішнього сполучення.

Про це повідомляє прес-служба Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

"Попри складну економічну ситуацію, Укрзалізниця не буде збільшувати вартість проїзду пасажирськими поїздами у внутрішньому сполученні", - йдеться в повідомленні.

В Укрзалізниці відзначають, що здійснюють пільгові перевезення 17 категорій соціально-незахищених груп населення, тим самим, несуть значне фінансово-економічне навантаження.

«Так, тільки за 10 місяців поточного року залізницями України перевезено пільгових категорій громадян на суму 603,4 млн грн., а компенсовано лише 143,14 млн грн., або 23,7 % від суми наданих послуг. Це найгірший показник за останні 6 років», - зазначають в УЗ.

Найгірша ситуація по компенсаціям пільг ОДА в Тернопільській області.

"Щодо компенсацій обласними державними адміністраціями, то найгірший стан по Тернопільській ОДА - компенсовано 8,8 %, Вінницькій - 23 %, Житомирській - 27,8 % від фактично виконаних перевезень", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у фінансовому плану Укрзалізниці на 2016 рік закладено підвищення тарифів на вантажні перевезення: з 1 січня і 1 липня 2016 року по 15%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-