Вакарчук: Моє майбутнє - у творчості, а не в політиці

Вакарчук: Моє майбутнє - у творчості, а не в політиці

Укрінформ
Громадський активіст, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук бачить своє майбутнє, головним чином, у творчій кар'єрі, ніж у політиці або громадській діяльності, й тим більше не в президентському кріслі.

Про це він зазначив у понеділок у Вашингтоні після виступу в Центрі Уїлсона, відповідаючи на запитання власного кореспондента Укрінформу.

"Я хочу продовжувати робити те, що я роблю. По-перше, моя творчість для мене – найголовніше, і я сподіваюсь, це саме те, що Бог хотів би, аби я робив для людей, і також сподіваюсь, що люди хотіли би, щоб я робив це для них", - відповів Вакарчук про перспективи своєї діяльності після завершення програми навчання в Єльському університеті.

Водночас, зауважив співак, "оскільки я дуже переживаю за долю своєї країни і не збираюсь стояти осторонь, то буду робити все, що від мене потрібно поза тим, щоб співати й писати пісні, щоб моїй країні жилось краще".

Відповідаючи на запитання, чи не розмірковував він про те, щоб у майбутньому стати Президентом України, Вакарчук підкреслив: "Я хочу писати пісні".

Як повідомляв Укрінформ, Святослав Вакарчук зараз проходить навчання за всесвітньою стипендіальною програмою Єльського університету Yale World Fellow 2015.

Щороку за цією програмою університет обирає групу обдарованих професіоналів з різноманітних царин та країн світу для інтенсивного кількамісячного навчання, аби вони могли розширити свій світогляд та відпрацювати якості лідерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-