Державіаслужба пояснила, чому взялася за чартери

Державіаслужба пояснила, чому взялася за чартери

Укрінформ
Державна авіаційна служба України вирішила з міркувань безпеки ввести тимчасові спеціальні правила контролю чартерів, які виконуються повітряними суднами неукраїнської реєстрації.

Тепер, як повідомили в Державіаслужбі, заходи їх контролю здійснюватимуть також СБУ, Національна поліція та Держприкордонслужба.

«З 28 листопада введено тимчасовий порядок контролю та надання дозволів на здійснення міжнародних чартерів. Заходи контролю, крім Державіаслужби, провадять СБУ, Національна поліція та Державна прикордонна служба України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, літак авіакомпанії "Когалимавіа" зазнав катастрофи над Синайським півостровом 31 жовтня, всі 224 людини, що перебували на борту, загинули. Єгипетські слідчі вказують на високу вірогідність того, що на борту літака дійсно стався вибух.

Після авіакатастрофи польоти над Синайським півостровом припинили, зокрема, Британія, Ірландія, Франція, Нідерланди, Литва, Казахстан.

В Державіаслужбі України відзначали, що забороняти українським авіакомпаніям сполучення з Єгиптом наразі недоцільно, адже на даний час безпека рейсів є достатньою для здійснення польотів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-