Автівка з номерами посольства Росії потрапила в ДТП у Києві

Автівка з номерами посольства Росії потрапила в ДТП у Києві

Відео
Укрінформ
Позашляховик Toyota із номерами посольства Росії потрапив  в аварію у Києві.

Про це повідомляє ТСН.

ДТП трапилася на вулиці Глибочицькій - це доволі крутий підйом з Подолу. Ділянка аварійно небезпечна за слизької погоди.

Очевидці стверджують, що позашляховик рухався не впевнено, його намагалося об'їхати біле авто Ford. Чоловік, який перебував за кермом  позашляховика, різко підрізав інший транспортний засіб  та зупинився, що і спричинило аварію.

Виходити з автомобіля водій  відмовився. Згодом до чоловіка у салоні Toyota приїхав представник російського посольства. Власне, саме він замість водія спілкувався із поліцією та давав свідчення. Поліцейські підозрюють, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

"З ротової порожнини відчувався характерний запах алкоголю. (Водій- Ред.) не називав своїх анкетних даних. Однак в процесі розмови нам вдалося дізнатися його прізвище, ім'я та по-батькові, однак більше ніяких даних він не надав", - розповів представник патрульної поліції.

Наразі остаточно підтверджено, що водій – працівник посольства Росії, тому полісменам довелося його відпустити. Правоохоронці сподіваються, що водія покарають за місцем роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-