Столичний Палац дітей та юнацтва запрошує на еко-вікенд

Столичний Палац дітей та юнацтва запрошує на еко-вікенд

Укрінформ
У Київському палаці дітей та юнацтва на еко-вікенді для всієї родини академік Клім Чурюмов прочитає дітям лекцію про космос та погоду.

Про це Укрінформу повідомила генеральний директор фонду "Відкрита політика" Ірина Жданова.

"28 листопада в Київському палаці дітей та юнацтва буде лекція Кліма Чурюмова - українського вченого, якого висунули на Нобелівську премію, про те, яким чином астрономія і взагалі дослідження космосу можуть сприяти в тому числі адаптації до змін клімату і дослідженню змін клімату", - сказала Жданова.

Крім того, на екологічному вікенді відвідувачі зможуть поставити наукові експерименти разом з учнями Смілянського природничо-математичного ліцею, дізнатися, як можна вплинути на погоду, відвідати міні-планетарій, взяти участь у метео-боях, а також самостійно зробити метеорологічний прогноз у Майстерні прогнозу погоди та зіграти в інтерактивну гру "Машина часу".

Розважальний Науковий еко-вікенд для всієї родини проводиться за підтримки Посольства Франції в Україні та Французського інституту та за участі фонду "Відкрита політика", Українського гідрометеорологічного інституту та пройде в рамках підготовки до 21-ої Конференції Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату, що розпочнеться 30 листопада у Парижі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-