Наркоман, який мало не вбив жінку заради дози, відправиться у в'язницю на 14 років

Наркоман, який мало не вбив жінку заради дози, відправиться у в'язницю на 14 років

Укрінформ
Орджонікідзевський районний суд Харкова визнав 28-річного наркозалежного винним у злочині, поєднаному з насильством, і засудив його до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла начальник управління прокуратури Харківської області Тетяна Сотникова.

"У травні минулого року чоловік, перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння, прийшов до своєї знайомої, аби роздобути гроші на чергову дозу. Він запропонував їй купити у нього пилосос або мобільний телефон. Жінка не захотіла. Тоді він попросив позичити грошей, але йому знову відмовили. Розлютившись, він схопив кухонний ніж і більше 10 разів ударив жінку по рукам, вимагаючи віддати йому золоті прикраси. Вона зняла з себе всі коштовності і намагалася втекти. Однак наркоман схопив її, вдарив ножем у груди і зажадав код від домашнього сейфа. Перелякана жінка розповіла зловмисникові все, що той хотів знати. Поки він відкривав сейф та забирав звідти 17 тис. грн., жінці вдалося вискочити з квартири і покликати на допомогу", - зазначила Сотникова.

За її словами, підозрюваному вдалося втекти з місця злочину, однак незабаром він був затриманий.

"Підозрюваному пред'явлено звинувачення в розбійному нападі з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень і замах на умисне вбивство з корисливих мотивів. Вирок суду - 14 років в'язниці з конфіскацією майна", - додала Сотникова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-