Кличко готується до першого снігу

Кличко готується до першого снігу

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко оголосив  готовність номер один до прибирання першого снігу.

Про це повідомляє прес-служба міського голови.

"Синоптики прогнозують перший сніг цими вихідними. Як завжди, під час першого снігу у місті багато аварійних ситуацій, не всі водії встигають замінити гуму. На київських дорогах 24 години на добу має працювати уся снігоприбиральна техніка, у дворах двірники та комунальники мають прибирати сніг, посипати тротуари і проїжджу частину сіллю та піщаною сумішшю. Все необхідне ми закупили", - наголосив Кличко.

Він уточнив, що снігоприбиральна техніка має перебувати в повній готовності, аби одразу вийти на вулиці щойно випаде перший сніг.

Кличко також зазначив, що у центрі міста та у місцях з нерівним рельєфом, де є підйоми та спуски і де найчастіше стаються затори, необхідно обмежити проїзд вантажного транспорту.

"У центрі міста необхідно максимально уникнути утворення заторів. Від того, наскільки ефективно ми впораємося з прибиранням першого снігу, залежить загальна ситуація в місті, комфорт та безпека його мешканців. І наше завдання – якомога швидше та ефективніше впоратися із прибиранням першого снігу", - зауважив мер.

Кличко також додав, що незважаючи на завершення місячника благоустрою у столиці, не у всіх районах прибране листя у парках та зелених зонах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-