Дружина Джемілєва проігнорувала допит у ФСБ

Дружина Джемілєва проігнорувала допит у ФСБ

Укрінформ
"Кримське управління" ФСБ Росії викликало на допит дружину національного лідера кримських татар Мустафи Джемілєва Сафінар.

Про це Сафінар Джемілєва розповіла в коментарі Крим.Реалії.

«Повістку прислали з приводу опор, що зруйнували на Херсонщині. Я зателефонувала (до управління ФСБ - ред.), запитала, сказали, що на Джемілєва справу завели, що він сприяв теракту, а я, як його дружина, мала свідчити про цей теракт. Я сказала, що я точно не брала участі в цій справі. Зараз адвокат готує листа, що я відмовляюся свідчити як родичка», - сказала вона.

За словами Сафінар Джемілєвої, вона мала з’явитися на допит до Сімферополя 25 листопада.

Нагадаємо, лідери кримських татар, у тому числі Мустафа Джемілєв, ініціювали блокаду Криму, яка триває з 20 вересня.

Нагадаємо, 20 листопада на території Херсонської області в результаті вибуху, ймовірно, протитанкових мін, зруйновано дві залізобетонні опори й пошкоджено ще дві опори високовольтних ліній електропередач, по яких іде електропостачання до Криму.

Підприємство «Укренерго» повідомило про критичний характер пошкоджень опор ЛЕП і можливе відключення від електрики Криму, частини Херсонської і Миколаївської областей.

У Криму 22 листопада через пошкоджені опори ЛЕП у Херсонській області о 00:25 сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України.

Фото: ua.krymr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-