Бійці АТО штурмували столичний райвідділ міліції

Бійці АТО штурмували столичний райвідділ міліції

Відео
Укрінформ
У Києві бійці добровольчих батальйонів і воїни АТО штурмували Подільський райвідділ міліції.

Про це повідомляє телеканал новин «24».

«Люди дізналися, що поки захищали країну, їх оголосили в розшук. У цьому вони звинувачують Василя Паскала, якого нещодавно призначили заступником голови Національної поліції України. Паскала називають вірним соратником Януковича. При старій владі він очолював карний розшук у відомстві Віталія Захарченка», - наголошується в повідомленні.

Активісти, які знаходяться під стінами райвідділку і самі є співробітниками міліції, дізналися, що їх персональні дані потрапили на дошку інформації у відділенні, тож прийшли, щоб розібратися з ситуацією.

"Списки і фотографії членів нашої громадської організації, активістів, учасників Майдану, волонтерів, працівників різних правоохоронних органів, які проходять службу в зоні АТО. На дошці інформації виставили інформацію про нас, членів наших сімей, наші особисті дані, фотографії, зроблені прихованими камерами. Ми впевнені, що всі ці дії відбувалися в контексті планомірного тиску на добровольців", - розповів один з активістів.

Представники відділення міліції не дають жодних пояснень. Тим часом деякі активісти прикували себе кайданками усередині відділення в знак протесту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-