Суд над ГРУшниками перенесли на післязавтра

Суд над ГРУшниками перенесли на післязавтра

Оновлено
Укрінформ
Голосіївський районний суд міста Києва переніс розгляд справи спецназівців Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил РФ Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва на 25 листопада.

Таке рішення в понеділок виніс головуючий суддя в колегії суддів Микола Дідик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд постановив призначити засідання на середу (25 листопада - ред.) о 9.30", - сказав суддя.

 Зокрема, у понеділок суд озвучував інформацію з мобільного телефона, вилученого при затриманні у Александрова, в якості доказів сторони обвинувачення. Зокрема, була озвучена переписка с дружиною та фотографії, на яких зображені особи зовні схожа на Александрова, люди у військовій формі, особа схожа на Єрофєєва, спецзасоби військового призначення, GPS-навігатор, зображення жінки у військовій формі, зображення сухпайків, буклет "Домедична допомога в умовах бойових дій", різні ящики, особа схожа  Єрофєєвам з автоматом в руках на бронемашині у військовій формі без розпізнавальних знаків, особа схожа на Єрофєєва зі зброєю схожою на гвинтівку спеціального призначення.

Нагадаємо, 10 листопада суд розпочав розгляд справи по суті. Єрофєєв і Александров одразу відмовились визнавати свою вину. На попередньому засіданні суду 17 листопада Єрофєєв заявив, що під час слідства до нього застосовувалися тортури.

Військовослужбовців ГРУ ГШ РФ Александрова і Єрофєєва затримали 16 травня 2015 року у зоні проведення АТО в районі м. Щастя Луганської області. Генпрокуратура пред'явила затриманим підозру у терористичній діяльності, незаконному перетині кордону, зберіганні зброї і розв'язанні війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-