Батько Героя Небесної сотні: У нас багато питань до Шокіна

Батько Героя Небесної сотні: У нас багато питань до Шокіна

Укрінформ
Президент Петро Порошенко висловив невдоволення ходом розслідування вбивств на Майдані під час Революції Гідності і розпорядився розширити штат слідчих.

Про це заявив батько Героя Небесної сотні Романа Гурика - Ігор Гурик після церемонії вшанування на вулиці Інститутській, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Він (Президент. - Ред.) зробив відповідні розпорядження, зокрема сприяти розслідуванню і розширити штат слідчих, які ведуть розслідування. Він дав розпорядження, аби був необхідний штат для розслідування та всі необхідні технічні засоби», - сказав Гурик.

За його словами, на сьогоднішній зустрічі були також присутні представники ГПУ, однак самого Генпрокурора Віктора Шокіна не було.

«На жаль, його не було, але ми теж дуже хотіли його побачити. До Шокіна у нас багато запитань по слідству», - підкреслив він.

Батько Героя Небесної сотні також поінформував, що глава держави передусім вислухав усі пропозиції та проблеми родин загиблих.

«Обговорювалося, наприклад, як проходить вшанування пам'яті, як проходить перейменування вулиць, але основна проблема родин - це розслідування. І ми до пана Президента зверталися з проханням сприяти і допомагати нам у розслідуванні. Він уже видав відповідні укази про відкриття музеїв тощо, просто ми хотіли ще раз почути, що Президент усе це підтримує, що він прагне зробити нашу країну такою, за яку померли наші рідні», - резюмував Гурик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-