Яценюк: Майдан у нас щодня

Яценюк: Майдан у нас щодня

Укрінформ
Хоча з часу Революції Гідності минуло вже два роки, не можна сказати, що Майдан завершився.

Про це заявив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на зустрічі членів уряду з учасниками Євромайдану, постраждалими під час подій зими 2013-2014 років.

«Майдан у нас кожен день. Майдан у нас в боротьбі за те, щоби Україна отримувала підтримку Заходу, щоб збирати гроші на зарплати, пенсії для військовослужбовців й будувати таку дискусію, яка є сьогодні між нами... Ми всі повинні бути тільки по одну сторону», - цитує главу Кабміну Урядовий портал.

Яценюк підкреслив, що Майдан - «це не тільки те, що відбулося два роки тому».

«За свободу і за гідність треба боротися кожен день. Кожен, хто як може. Не криком і ненавистю, не розчаруванням і опусканням рук, а спільною роботою на благо цієї країни. Цієї країни, яку кожен з нам мріяв і мріє після Майдану збудувати», - заявив Прем'єр.

Він запропонував видати книгу спогадів про події Майдану - «реальних спогадів всіх тих, які зараз у цій залі, тих, кого зараз тут немає».

Яценюк звернувся до віце-прем'єр-міністра - міністра культури В'ячеслава Кириленка і запропонував створити відповідну групу: «Давайте протягом року, до наступної річниці Майдану, випустимо історію наших спільних спогадів».

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих за незалежність України.

 У зустрічі узяли участь міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр юстиції Павло Петренко та представник Міністерства соціальної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-