В АП розповіли, як відзначатимуть День Гідності та Свободи

В АП розповіли, як відзначатимуть День Гідності та Свободи

Укрінформ
Слоганом і темою відзначення 21 листопада Дня Гідності та Свободи у цьому році буде "Вільні творять майбутнє".

Про це повідомила радник глави Адміністрації Президента України Наталка Попович на брифінгу у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"21 листопада - це той день для українців, коли ми зробили свідомий вибір, коли перебороли у собі страх. Країна продовжує зазнавати фундаментальних змін. Тому слоганом і темою відзначення 21 листопада у цьому році буде слоган "Вільні творять майбутнє", бо весь цей час продовжується процес невтомного творення нових інституцій, нових пластів в українському суспільстві", - сказала Попович.

Так, за її словами, у суботу в кінотеатрі "Україна" для родин Героїв Небесної Сотні відбудеться закритий показ фільму "Зима у вогні". На широкі екрани стрічка вийде у лютому 2016 року.

З 16 години до опівночі на Майдані проходитиме студентсько-музичний марафон "Вільні творять майбутнє", у якому візьмуть участь 15 молодих творчих колективів. Він буде присвячений студентам, котрі 21 листопада першими прийшли на Майдан.

Водночас на Хрещатику з 21 по 30 листопада триватиме виставка "Страйкплакат", до якої увійде 21 плакат, котрі стали частиною історії Євромайдану. Тут також можна буде побачити фотоінсталяцію "Україна - це кожен".

Журналістам також було вперше презентовано соціальні ролики, присвячені подіям Революції Гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-