Генштаб: український вертоліт розбився у Словаччині ще в середу

Генштаб: український вертоліт розбився у Словаччині ще в середу

Укрінформ
Вертоліт, який розбився у Словаччині, не належав до армійської авіації ЗСУ. При цьому, інцидент стався в середу, 11 листопада. 

Про це у коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив начальник прес-служби Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"Армійська авіація сьогодні не здійснювала вильотів. Усі наші "пташки" на місці", - заявив він, коментуючи сьогоднішнє повідомлення у ЗМІ про падінні українського вертольота у Словаччині.

Водночас, за інформацією Селезньова, інцидент з падінням вертольоту у Словаччині відбувся у середу 11 листопада, однак до місця падіння змогли дістатися лише через два дні, оскільки аварія відбулася у важко доступному місці.

На борту вертольота, який розбився неподалік від українсько-словацького кордону, ймовірно, перебували контрабандисти. Міністр внутрішніх справ Словаччини Роберт Калиняк відмовився підтверджувати це припущення, але й не виключив таку можливість, повідомляє словацький портал Nasenovinky.sk.

У середу Словаччина засікла незаконний перетин повітряного кордону якимсь вертольотом, але згодом він зник з радарів, уточнив міністр. Він підтвердив, що катастрофа сталася 11 листопала, а на місці катастрофи знайшли 6 тіл.

Раніше у п'ятницю агентство Reuters із посиланням на МВС Словаччини повідомило, що на сході Словаччини розбився український цивільний вертоліт. У повідомленні зазначалося, що загинули 6 осіб. Причини інциденту не повідомлялися.

Посольство України у Словаччині вживає заходи з уточнення інформації у ЗМІ про аварію українського вертольота на сході країни.

Фото http://nasenovinky.sk/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-