Україні дадуть $230 тисяч на стартапи для переселенців

Україні дадуть $230 тисяч на стартапи для переселенців

Укрінформ
Польша спільно з програмою розвитку ПРООН в Україні профінансує проект підтримки підприємництва серед постраждалих від конфлікту на Донбасі.

Угода «Розвиток підприємництва серед населення, що постраждало внаслідок конлікту в Україні»  була підписана сьогодні, 30 жовтня, у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

Загальний бюджет проекту складає 230 тисяч доларів.

«Ми готові і надалі підтримувати Україну у ці складні часи та дякуємо уряду Польщі за значну фінансову допомогу. На сьогодні ПРООН реалізує комплексну Программу з відновлення та налагодження миру. Один із найбільш важливих компонентів цієї Програми спрямований на розширення можливостей працевлаштування для вимушених переселенців», - зазначив під час підписання угоди директор ПРООН в Україні Янтомас Хімстра.

За словами заступника міністра закордонних справ Польщі Конрада Павліка, проект стане ключовою підтримкою Україні.

Як зазначили підписанти угоди у спільній заяві, очікується , що проект сприятиме підтримці самозайнятості та створенню додаткових робочих місць як для переселенців, так і для мешканців громад, що їх приймають, у Харківській, Запоріжській, Дніпропетровській областей, а також на території Донецької та Луганської областей, які знаходяться під контролем Уряду України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-