Стець  розповів про плани до кінця року

Стець розповів про плани до кінця року

Укрінформ
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець до кінця 2015 року має намір створити медіадім, використавши частково приміщення, які зараз перейшли в управління до МІП («Укрінформ» й УТР), щоб там організувати робочі місця для представників іноземних ЗМІ.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До кінця року нас очікують доопрацювання у платформі іномовлення. Це створення медіадому, де будуть працювати під одним дахом з Укрінформом іноземні засоби масової інформації. Представники, стрингери , фрілансери будуть мати робочі місця та доступ до інформації, до банку фото і відео, до прес-центру Укрінформу для того, щоб скоротити шлях донесення інформації про події в Україні за кордон», - сказав Стець.

Він також запевнив, що до кінця 2015 р. українська мультимедійна платформа іномовлення буде забезпечена якісною технікою, у першу чергу йдеться про міжнародну кореспондентську мережу. «Щоб українські журналісти в мультимедійній платформі іномовлення України були конкурентними з іншими журналістами, і відчували себе комфортно, маючи якісну техніку», - додав урядовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-