На складах Нацгвардії проводять тотальну ревізію - Матіос

На складах Нацгвардії проводять тотальну ревізію - Матіос

Укрінформ
Військова прокуратура України проводить тотальну інвентаризацію-ревізію речового майна на складах  Національної гвардії України після того, як були затримані чиновники Нацгвардії за розкрадання в особливо великих розмірах.

Про це в п'ятницю на брифінгу в Києві заявив заступник Генпрокурора України - Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Всі, хто були затримані, їм обрано запобіжний захід - арешт, з можливістю внесення застави 1,835 млн грн. Ніхто не вніс заставу. На даний момент проходить тотальна інвентаризація складських залишків баз зберігання і центральної бази зберігання речового майна Нацгвардії, це дуже великі обсяги, йде поштучне перерахування всієї номенклатури товарів. За результатами цієї інвентаризації-ревізії буде зрозуміло, чи є нестачі і хто, що може пояснити з боку матеріально відповідальних осіб, і хто в цьому винен», - зазначив він.

За словами Матіоса, внаслідок необхідності обрахунку і проведення повної інвентаризації на складах Нацгвардії слідство може затягнутися на 2-3 місяці через «дуже великий обсяг речового майна».

Він також пообіцяв, що після завершення перевірки баз, все дуже швидко буде зроблено і кримінальне провадження стосовно осіб, які винні в розкраданні речового майна в Нацгвардії, буде направлене в суд. Головний військовий прокурор запевнив, що це відбудеться «цього року».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-