У Києві вилучили героїну на 5 мільйонів

У Києві вилучили героїну на 5 мільйонів

Відео
Укрінформ
Працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків столичної міліції викрили постачальників героїну в Україну та вилучили наркотиків на 5 мільйонів гривень.

Працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків столичної міліції викрили постачальників героїну в Україну та вилучили наркотиків на 5 мільйонів гривень

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

"53-річний громадянин сусідньої держави разом із 31-річним мешканцем Миколаївської області великими партіями купували за кордоном важкий наркотик у вихідців зі східної країни. Перевозили заборонений товар у містечко на Миколаївщині, де його зберігали. Старший зі зловмисників - організатор бізнесу - підшукував оптових покупців у великих містах України. Дилери домовлялися про оборудку, таємно зустрічалися й реалізовували наркотик", - йдеться у повідомленні.

Суд надав санкцію на обшук місця проживання цих чоловіків та їх транспортного засобу. У Києві з їхнього автомобіля слідчо-оперативна група вилучила близько кілограма героїну. У Миколаївській області під час обшуку помешкання підозрюваних працівники міліції виявили ще  кілограм наркотика, 255 грамів речовини, схожої на кокаїн, та пістолет «Шмайстер».

Зазначається, що за цінами «чорного» ринку загальна вартість виявлених наркотичних речовин становить близько 5 мільйонів гривень.

Двох чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вилучені речові докази направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в місті Києві для проведення експертизи.

Згідно з рішенням суду обом чоловікам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із внесенням застави - 413 400 та 482 300 гривень відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-