Рекет зі стріляниною в Києві: міліція затримала 20 осіб

Рекет зі стріляниною в Києві: міліція затримала 20 осіб

Укрінформ
У Cвятошинському районі міста Києві, біля метро "Житомирська", правоохоронці провели операцію по затриманню групи осіб, які вимагали кошти з перевізників. Під час затримання міліція застосувала зброю.

За попередньою інформацією постраждалих немає, затримано 20 людей, заявив начальник Головного управління МВС України в місті Києві Олександр Терещук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На метро "Житомирська" дійсно працівники міліції, це карний розшук міста Києва, проводили заходи по затриманню злочинців, які здійснювали вимагання від перевізників, раніше це рекетом називалося - хуліганські дії... Десь близько 20 чоловік затримано", - сказав Терещук.

За його словами, під час затримання працівники міліції застосовували зброю. Він зазначив, що в результаті цієї події, за попередніми даними, ніхто не постраждав.

Головний міліціонер Києва повідомив, що затримана група людей "вимагала від перевізників кошти і ті вимушені були їх давати". Правоохоронці певний час документували ці факти, а сьогодні провели операцію по затриманню злочинців.

Терещук поінформував, що затримані особи займались вимаганням з перевізників у Святошинському і частково у Солом'янському районі столиці.

На місці події працюють правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-