Міноборони хоче з бюджету майже 20 мільярдів на тил

Міноборони хоче з бюджету майже 20 мільярдів на тил

Укрінформ
Потреба Міністерства оборони в коштах за напрямком тилового забезпечення на 2016 рік становить 19,5 мільярда гривень.

Про це заявила на брифінгу п'ятницю начальник Управління комунікацій та преси Міноборони Оксана Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У 2016 році потреба Міністерства оборони в коштах за напрямком тилового забезпечення становить 19,5 мільярда гривень. Граничний обсяг задоволення потреб тилового забезпечення - 10,5 мільярда гривень", - сказала Гаврилюк.

За її словами, з початку 2015 року МОУ уклало близько 650 договорів і додаткових угод на постачання продукції і надання послуг тилового призначення на суму близько 6 мільярдів 700 мільйонів гривень.

Лише цього тижня, згідно з договорами на постачання речового майна, Збройні сили України отримали 4 тисячі бронежилетів, 8 тисяч комплектів літніх камуфляжів, 10 тисяч пар берців, понад 10 тисяч утеплених курток та 1 тисячу пар утеплених штанів. Крім того, у війська було поставлено 52 тисячі комплектів теплої білизни, 34 тисячі тільників, 33 тисячі камуфльованих кашкетів, 14 тисяч чохлів до кулезахисних шоломів, 310 комплектів наметів, а також 30 пральних машин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-