Апеляцію підозрюваного в убивстві Бузини відклали на завтра

Апеляцію підозрюваного в убивстві Бузини відклали на завтра

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва переніс на 7 жовтня розгляд скарги Дениса Поліщука, підозрюваного у вбивстві публіциста Олеся Бузини.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив громадський активіст та представник Поліщука Маркіян Яциняк.

За його словами, головуючий суддя Олександр Бець пояснив, що сьогодні суд не може розглядати апеляцію, оскільки один із суддів колегії взяв відпустку. «Тепер автоматизована система розподілу справ повинна обрати іншого суддю для розгляду скарги, тому у розгляді апеляційної скарги оголошено перерву до 7 жовтня до 12.00», - сказав Яциняк.

Водночас він повідомив, що у вівторок Шевченківський районний суд Києва переніс на 8 жовтня розгляд клопотання прокуратури про продовження тримання під вартою Денисові Поліщуку. «Суддя перенесла розгляд справи на 12 годину 8 жовтня, оскільки сьогодні справа Поліщука слухалась в Апеляційному суді Києва», - зазначив Яциняк.

Нагадаємо, що Денис Поліщук і Андрій Медведько, яких підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини, були заарештовані 18 червня. Пізніше Поліщук вийшов під заставу в 5 млн грн. 2 липня стало відомо, що суд скасував заставу для Поліщука і постановив заарештувати його на 2 місяці.

У серпні суд продовжив арешт Медведька до 10 жовтня, а Поліщука - до 13 жовтня.

Обидва підозрювані перебувають у Лук'янівському СІЗО.

Олесь Бузина був застрелений 16 квітня в Києві біля власного будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-