В Україні з'явиться перший недержавний військовий концерн

В Україні з'явиться перший недержавний військовий концерн

Укрінформ
Українські волонтери зареєстрували перший недержавний концерн з виробництва і модернізації військової техніки в Україні.

Про це в понеділок на брифінгу в Києві заявив голова «Ради громадських ініціатив» Вадим Кодачигов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми зареєстрували перший в Україні недержавний концерн, який займатиметься виробництвом і модернізацією військової техніки», - сказав Кодачигов.

Він переконаний, що військово-промисловий комплекс не можна зрушити з місця без вливання в нього приватного капіталу. Кодачигов зауважив, що державний концерн «Укроборонпром», до якого входять 160 держкомпаній, що виробляють військову техніку, «досить неповороткий і в ньому дуже тривалий процес реакції на потреби української армії». При цьому він наголосив, що оскільки  «Укроборонпром» не підпорядкований прямо Міністерству оборони України, це викликає «досить багато додаткових труднощів».

За словами Кодачигова, перший недержавний концерн з виробництва і модернізації військової техніки буде представлений на III Міжнародній військово-промисловій виставці «Волонтерський військпром», що пройде 9 і 10 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Він додав, що на виставці також проходитиме відбір українських виробників, які можуть запропонувати щось для нашої армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-