На Подолі під вивіскою арт-клубу діяло наркокубло

На Подолі під вивіскою арт-клубу діяло наркокубло

Фото
Укрінформ
Співробітники міліції викрили у столиці розважальний заклад, де молодь купувала і вживала наркотики.

Про це повідомляє пресс-служба МВС України.

«Під час обшуку нічного клубу столичні правоохоронці виявили та вилучили пристрої для паління наркотику і кілька видів наркотичних речовин. Їхня вартість на «чорному» ринку становить понад 20 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронцями було встановлено, що квиток в арт-клуб на Подолі коштував від 100 до 300 гривень. Для молоді існував певний «дрес-код». Утім, пускали сюди, в основному, постійних відвідувачів, до нових облич ставилися дещо підозріло.

У ході санкціонованого обшуку працівники міліції вилучили з приміщення клубу пігулки екстазі, марихуану, амфетамін, марки ЛСД та чотири пристрої для паління наркотичних засобів.

Як зазначили у прес-службі МВС, в одинадцятьох відвідувачів розважального закладу правоохоронці вилучили наркотичні засоби та психотропні речовини. Ще групу молодих людей, які перебували у стані наркотичного сп’яніння, направили до спеціального наркологічного центру на обстеження.

Стосовно затриманих розпочато кримінальні провадження за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів.

Кримінальне провадження розпочате і проти власника арт-клубу за ч. 1 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років ув’язнення. 

Фото: МВС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-