Чергову контрабанду тютюну виявлено на кордоні з Румунією

Чергову контрабанду тютюну виявлено на кордоні з Румунією

Укрінформ
Співробітники прикордонної служби Чернівецького загону затримали авто на кордоні з Румунією, у якому намагалися перевезти контрабандні сигарети вартістю понад 100 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Учора на ділянці відповідальності відділу "Селятин" Чернівецького загону прикордонники затримали автомобіль з контрабандою сигарет, який слідував в сторону кордону з Румунією", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, увагу прикордонників привернув транспортний засіб, який, під’їжджаючи до контрольного посту "Голяча", раптово змінив напрямок руху та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. Тому з метою недопущення протиправної діяльності на кордоні відразу виїхала група реагування для перевірки, за 500 метрів від населеного пункту Селятин  транспортний засіб було зупинено. Під час огляду правоохоронці виявили 22 ящики сигарет загальною вартістю понад 100 тис. грн. Двоє громадян, які перевозили тютюнові вироби, належних товарно-супровідних документів не мали.

Наразі сигарети "Марбле" без акцизної марки у кількості 11 тис. пачок вилучені та передані представникам ДФСУ в Чернівецькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-