У Києві директора автомобільного концерну взяли на хабарі у $60 тисяч

У Києві директора автомобільного концерну взяли на хабарі у $60 тисяч

Укрінформ
Генерального директора одного з автомобільних концернів затримали у столиці під час одержання 60 тисяч доларів хабара.

Про це повідомляє прес-служба МВС України за матеріалами Департаменту протидії злочинності у сфері економіки. 

«57-річний генеральний директор одного з автомобільних концернів за винагороду у 60 тисяч доларів «закрив очі» на деякі порушення умов співпраці з товариством-партнером. Сьогодні, 24 вересня, працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в місті Київ правопорушника було затримано «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди в сумі 60 тисяч доларів США від директора товариства-партнера», - йдеться у повідомленні.

Гроші хабарник отримав за ненакладання штрафних санкцій за виявленими порушеннями дилерських угод, виплату відшкодування за виконані роботи з гарантійного обслуговування автомобілів та пролонгацію договору сервісного партнерства.

Раніше за даним фактом прокуратурою Шевченківського району Києва відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Читайте також: Суддю взяли на хабарі, йому світить 10 років з конфіскацією. Відео

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі вирішується питання щодо обрання правопорушнику міри запобіжного заходу та повідомлення йому про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-