Справу Пукача знову відклали

Справу Пукача знову відклали

Укрінформ
Апеляційний суд Києва переніс на 4 червня розгляд скарги на вирок колишньому генералу МВС Олексію Пукачу, який засуджений до довічного ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Як і на попередньому засіданні, розгляд скарги перенесено, щоб учасники процесу могли ознайомитися з окремим томом справи, в якому зібрано матеріали з грифом “таємно” після розсекречення низки документів справи Пукача, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Розгляд справи переноситься на 4 червня, на 11 годину. Всі учасники судового процесу, будь ласка, плануйте, щоб ми могли приступити до розгляду справи по суті”, - сказав головуючий суддя Степан Гладій.

До того ж, у вівторок колегія суддів зобов'язала експертну комісію до 2 червня опрацювати протоколи судових засідань Печерського районного суду щодо наявності в них державної таємниці.

Водночас суд надав Пукачу 5 днів для того, щоб ознайомитися з усіма матеріалами справи.

Читайте також: Справу Пукача розсекретили не до кінця

Нагадаємо, 29 січня 2012 року Печерський райсуд Києва засудив Пукача до довічного ув'язнення за вбивство Гонгадзе. Адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко подала тоді апеляцію на вирок - щодо "неповноти встановлення мотивів злочину”. Також скаргу подав ще один потерпілий у справі журналіст Олексій Подольський.

Вбивство Гонгадзе було скоєно восени 2000 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-