"Доктор Пі" шість днів був непритомний - правозахисниця

Укрінформ
Андрій Слюсарчук, більш відомий як "Доктор Пі", шість днів перебував у комі і наразі має проблеми зі здоров'ям.

 Про це повідомила на прес-конференції правозахисниця Тетяна Перепеткевич.

"У другій половині дня 6 числа (лютого. - Ред.) мені вдалося отримати дозвіл на побачення з ним у СІЗО. Я запитала, що з ним сталося. Андрій відповів, що знепритомнів 31 січня, а до тями прийшов 6 числа", - сказала вона.

При цьому правозахисниця заявила, що Слюсарчук був непритомний та не мав належної медичної допомоги у СІЗО до 2 лютого і лише потім його перевели у медичний заклад. Наразі він скаржиться на постійні болі у потилиці.

Водночас Перепеткевич назвала абсурдними заяви у ЗМІ, що нібито Слюсарчук навмисне отруївся, аби втекти із СІЗО. "Керівник управління охорони здоров'я Львівської міськради Володимир Зуб повідомив, що в сечі і крові Слюсарчука ніяких ознак медикаментозного отруєння не виявлено", - наголосила вона.

Правозахисниця також заявила, що оскаржуватиме неналежне поводження з Слюсарчуком у СІЗО.

Читайте також: Слідів отрути в організмі "Доктора Пі" не знайшли

Нагадаємо, суд першої інстанції 14 лютого 2014 року засудив Слюсарчука до 8 років ув'язнення, але він подав апеляцію. Апеляційний суд розглядає цю справу досі. Його адвокати подавали пропозиції, щоб його звільнити з-під варти. Але апеляційний суд залишив це рішення без змін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-