Кличко радить киянам встановлювати бойлери

Кличко радить киянам встановлювати бойлери

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко звернувся до киян із закликом встановлювати електричні бойлери| і переходити на альтернативні види опалювання.

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до киян із закликом встановлювати електричні бойлери і переходити на альтернативні види опалювання.

Про це міський голова заявив під час робочої поїздки на ТЕЦ-5, в ході якої ознайомився з підготовкою цього стратегічно важливого енергетичного об'єкту столиці до опалювального сезону.

«Якщо є можливість здійснити перехід на альтернативні види опалювання: у кого приватні будинки - на твердопаливне опалювання. І встановлення бойлерів для постачання гарячою водою», - порадив Кличко.

Водночас він підкреслив необхідність перевірки надійності електромереж у зв'язку з тим, що навантаження на них найближчим часом може значно зрости.

Читайте також: Кличко попросить у депутатів грошей для Києва

Міський голова також звернувся до киян з проханням змінити ставлення до споживання енергоресурсів. «Ми можемо наблизити рівень споживання енергоресурсів до європейського рівня... Ми зараз робимо  все, щоб з початком осені в будинках буде тепло», - підкреслив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-