Українських військових у Перевальному виселяють з «російських» гуртожитків

Укрінформ
Понад сотня українських військовослужбовців у Перевальному опинились із родинами просто неба. Їх виселяють із гуртожитків військової частини, що «стала російською».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив прес-офіцер газети «Флот України» Леонід Матюхін.

«Військовослужбовцям 36-ї окремої бригади берегової охорони, які не перейшли на сторону окупантів, висунули ультиматум. Вони мають виселитись із службових гуртожитків на території частини і у містечку поза територією. Військових буквально викидають» на вулицю», - розповів прес-офіцер.

Він додав, що українські військовослужбовці мають ще одну проблему - вони не мають коштів для плати за орендоване житло. «Рахунки, на які було перераховано грошове забезпечення за березень - заблоковані, банкомати не працюють», - каже Матюхін.

Крім того, наголошує прес-офіцер, ситуація ускладнена й тим, що не всі військовослужбовці встигли заздалегідь відправити свої родини на материк. «Наразі тимчасовий притулок надають добровольці і кримські татари. У кого є родичі на материку, Армія порятунку надає авто або паливо. Решта очікує організованого виводу військ», - констатував Матюхін.

Як повідомляв Укрінформ, 29-го березня з Перевального виїхало 20 автомобілів і 47 військовослужбовців та членів їх сімей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-