Налякані антиукраїнською пропагандою росіяни відмовляються від відпочинку у Бердянську

Укрінформ
Росіяни і білоруси, налякані брехливою і агресивною антиукраїнською пропагандою російських ЗМІ, масово відмовляються від запланованого літнього відпочинку на узбережжі Азовського моря в Запорізькій області.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у Бердянському міськвиконкомі.

"Пов'язані багаторічними партнерськими відносинами і співпрацею з Бердянськом турагентства і організації Росії і Білорусі відкликають заброньовані місця у будинках відпочинку, санаторіях і дитячих оздоровчих центрах курорту", - розповіли посадовці.

За їх словами, аргумент колишніх партнерів полягає в тому, що в Україні нібито має місце "розгул фашистів-бандерівців, тому ніхто не наражатиме на небезпеку життя своїх громадян".

Приміром, в одному з найулюбленіших росіянами дитячих таборів Бердянська вже відкликано 600 місць, заброньованих на першу зміну.

На думку фахівців, агресивна антиукраїнська пропаганда, розв'язана Росією, направлена не лише на підривання авторитету країни, але і на зрив курортного сезону.

Але, як зазначив голова регіону Валерій Баранов, "курортний сезон в області не зірвуть жодні політичні сили і провокатори". Цього року одних тільки запорізьких дітей планується оздоровити 2,5 тисячі. З обласного бюджету на ці цілі вже виділено понад 9 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-